Welkom bij Kampeerboerderij Land van Kleef.
De meest unieke groepsaccommodatie van Brabant!

Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, unieke groepsaccommodatie in Brabant (Loon Op Zand). De kampeerboerderij is uitermate geschikt voor grote groepen en heeft een geweldige ligging. Omringd door de prachtige bossen van de Loonse en Drunense duinen. U loopt vanuit de accommodatie direct het bos in.

Kampeerboerderij Land van Kleef bevindt zich op loopafstand van de Efteling en Recreatieplas het Blauwe meer. Wandelen, mountainbiken, midgetgolfen, en bosspelen… Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te doen in de directe omgeving.

rond unieke groepsaccommodatie

Uiteraard is er naast de prachtige omgeving ook meer dan genoeg te doen op het terrein van deze unieke groepsaccommodatie zelf. Onze accommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen zoals scholen, verenigingen en sportclubs. De kampeerboerderij heeft een mooie, gezellige, karakteristieke recreatiezaal die plaats biedt aan grote groepen tot 140 personen. De slaapzalen, variërend van 4 tot 20 personen zorgen voor rust en overzicht voor zowel de kinderen als de leiding.

Kampeerboerderij Land van Kleef heeft een groot sportveld met speeltuin en kinderboerderij. Tevens beschikt deze unieke groepsaccommodatie over een klimbos, welke zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld survival-activiteiten. En vergeet natuurlijk ons privébos niet. Wat is er nu mooier om zelfs in de nachtelijke uurtjes met uw kinderen te kunnen genieten van de spannende geluiden van het bos…

Kortom: een verblijf op kampeerboerderij Land van Kleef is voor iedereen een ervaring om nooit te vergeten!

Welkom op onze website en laat u verrassen!

Paul en Natascha Kuijpers

contact opnemen kampeerboerderij Land van Kleefonder unieke groepsaccommodatie