De gezellige binnenplaats van Kampeerboerderij Land van Kleef

kampeerboerderij-binnenplaats1

Onze kampeerboerderij biedt u ook buiten tal van mogelijkheden. Onze ruime, verharde binnenplaats beschikt over een ruim overdekt terras met picknickbanken. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om zelfs met minder mooi weer in de buitenlucht te eten.

Daarnaast heeft onze kampeerboerderij een nostalgische overkapping voor u ter beschikking. Zowel deze gezellige sfeervolle overkapping als het overdekte terras zijn voorzien van sfeerverlichting om gezellig met de leiding nog wat te kletsen.

Onder de nostalgische overkapping van onze kampeerboerderij staat een tafeltennistafel, een dartbord, een tafelvoetbalspel en het spel: ‘Taccobal’. Zo kunnen uw kinderen zich zelfs in de regen nog prima vermaken!


Overal op de binnenplaats staan bloembakken met bankjes eromheen. Leuk om even lekker met je vrienden te chillen, of met de konijntjes te knuffelen. Daarnaast heeft u vanaf de binnenplaats een prachtig uitzicht op onze dieren-weide, de eekhoorn-kooi en de volière.

Zin in een gezellige barbecue? Wij hebben een flinke kolen-barbecue voor u beschikbaar. Mocht het weer niet zo mee zitten, kunt u altijd gebruik maken van ons speciale barbecue-tentje!

Ook hebben wij voor jullie een vuurkorf ter beschikking. Deze zetten wij op verzoek voor jullie klaar. Leuk om bijvoorbeeld broodjes te roosteren of om samen gezellig liedjes te zingen bij het vuur. En wat is er nu leuker dan een spannend verhaal in het donker bij het kampvuur?


contact kampeerboerderij Land van Kleef