Het sportveld, ideaal voor ieder sportkamp!

sportkamp-sportveld2Het ruime sportveld van onze kampeerboerderij biedt  legio mogelijkheden voor ieder sportkamp. U kunt hier bijvoorbeeld prima een zeskamp of sport- en speldag op uitzetten. Uiteraard leent het veld zich ook prima voor sportkampen zoals voetbal, korfbal, hockey etc.

Wilt u een zwembad of een luchtkussen huren? Wij hebben hier een verharde plaats voor aangelegd. Op het sportveld is zowel stroom- als wateraansluiting aanwezig. Dit biedt nog meer mogelijkheden voor uw sportkamp.

Het gehele sportveld is omheind met een hekwerk. Ook hebben we meerdere bankjes en chill-banken aan de rand van het sportveld geplaatst. En mocht het ‘s-avonds wat vroeger donker zijn; ons sportveld is prima verlicht!


sportkamp-sportveld1Achter het vangnet van het grote sportveld, bevindt zich een kleiner veldje ingericht met twee kleine goaltjes. Dit veldje is ideaal te gebruiken als hockey-veldje, of om met de wat kleinere kinderen te voetballen. Kortom: Voor alle sportkampen heeft u op deze manier nog meer mogelijkheden. Ook op dit kleinere sportveldje is stroom- en wateraansluiting aanwezig.


Een luchtkussen huren voor uw sportkamp?

Zoekt u een bedrijf in de buurt waar u voor een leuke prijs een luchtkussen kunt huren?
Kijk eens op Brabant Sport en Spelverhuur in Goirle.


nieuws kampeerboerderij Land van Kleef

sportkamp-sportveld