Privébos

Het privébos van onze kampeerboerderij in Loon op Zand…

kampeerboerderij in Loon op Zand

Ook kunt u bij onze kampeerboerderij in Loon op Zand gebruik maken van ons ‘Vossenbos’. Dit privébos is ongeveer 3,5 hectare groot en is opgedeeld in een open gedeelte en een wat begroeider gedeelte. Hierdoor is het geschikt voor zowel renspelen als verstopspelen.

Het Vossenbos is in verschillende delen opgesplitst door middel van bospaden. Dit biedt vele mogelijkheden voor spelen als bijvoorbeeld ‘levend stratego’ of ‘vlaggenroof’.

Van dit privé-bos mag u, in tegenstelling tot de rest van de Loonse en Drunense duinen, ook ’s nachts gebruik maken. Ideaal dus voor een dierengeluidenspel of een spooktocht. U loopt vanaf onze kampeerboerderij direct naar het privé-bos. U komt onderweg geen auto’s tegen en u hoeft nooit een weg over te steken om uw bosspel te kunnen doen.


kampeerboerderij in Loon op Zand2

Beverbos

Daarnaast hebben wij nog een stuk bos ter beschikking waar hutten gebouwd mogen worden. Er liggen in dit stuk bos erg veel takken en stammen die hiervoor gebruikt mogen worden. Tevens beschikt dit bos over een aantal bergen, waardoor het uitermate geschikt is voor verstop-spelen.

Houtwal

Rondom het gehele bos hebben wij een houtwal geplaatst. Ook zijn de 6 toegangswegen naar het bos duidelijk gemarkeerd met grote houten palen met hierop: ‘speelbos kampeerboerderij Land van Kleef’. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk wanneer je het privé-bos in en uitloopt.


nieuws kampeerboerderij Land van Kleef

contact opnemen kampeerboerderij Land van Kleef

kampeerboerderij in Loon op Zand - privébos