‘Het Ruigwoud’ voor alle stoere activiteiten van ieder jeugdkamp!

jeugdkamp-klimbos-survivalbos1

Zin in wat meer spanningen avontuur? Ieder jeugdkamp kan helemaal los bij ons in het Ruigwoud! Wij hebben tal van toestellen voor jullie klaar staan. Ons survival-bos biedt een legio aan mogelijkheden om een parcours uit te zetten voor bijvoorbeeld een zeskamp, een survival of een sport-en-speldag.

Twee kabelbanen/tokkelbanen
Wij hebben maar liefst 2  kabelbanen/tokkelbanen ter beschikking om helemaal van de ene kant naar de andere kant van het ‘Ruigwoud’ te zwieren. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de leiding van het jeugdkamp een geweldige ervaring.

Indianenbrug
De indianenbrug is echt een geweldig element voor een survival parcours van ieder jeugdkamp. Wie redt het helemaal tot de overkant van de brug zonder te vallen? Stapje voor stapje loop je over een dunne kabel van de ene kant naar de andere. Je houdt jezelf vast aan de kabel boven je hoofd en je loopt op de onderste kabel. Gaat dit je goed af? Begin dan met je tegenspeler ieder aan een kant van de indianenbrug en probeer elkaar te passeren. Wie haalt als eerste de overkant?


-jeugdkamp-klimbos-survivalbos2

Klimwand
Kun jij de klimwand bij ons in het ‘Ruigwoud’ bedwingen? Hij is ruim 12 meter lang en je kunt er via meerdere routes rond klimmen. Hij is 3 meter hoog en daarom hoef je niet gezekerd te worden. Is het je gelukt om de gehele route te klimmen, probeer dan het dan eens zonder de gele grepen, of voor de profs zonder de gele en de groene grepen. Onze klimwand is zowel voor de jongere als de oudere deelnemers van het jeugdkamp een geweldige uitdaging!

Stappaaltjes, evenwichtsbalken en kruiptunnel
Wie legt in de kortste tijd het gehele parcours af? Stap voor stap loop je naar de overkant. telkens is het weer spannend om de volgende stap te maken op de evenwichtsbalk. En hoe kom je nu het snelst door de kruiptunnel? Je ontdekt het allemaal bij ons in het ‘Ruigwoud’.

Verhard basketbalveld
Aan de rand van het survival-bos ligt het verharde basketbalveld, helemaal compleet met 2 baskets.

Volleybalveld
Het grasveld van ons volleybalveld is voorzien van een in hoogte verstelbaar volleybalnet. Dit biedt mogelijkheden voor zowel (normaal) volleybal, minivolleybal als voetvolleybal.


Daarnaast beschikt ons survival-bos nog over:

 • jeugdkamp-klimbos-survivalbos3Schommels
 • Sta-wip
 • Apen-rek
 • Jeu de boules baan
 • Klimrek
 • Grote klim-piramide
 • Draaimolen om op te zitten
 • Draaimolen om aan te hangen
 • Kruip-tunnel
 • 2 kleine speed-draaimolentjes
 • Elektriciteit- + Water aansluiting

Kom met je jeugdkamp naar het  Ruigwoud/survival-bos van Kampeerboerderij Land van Kleef. Hier raak je echt nooit uitgespeeld!


nieuws kampeerboerderij Land van Kleefcontact opnemen kampeerboerderij Land van Kleefonder-jeugdkamp-klimbos-survivalbos