Uitdagende tochten voor ieder schoolkamp…

Speciaal voor onze gasten hebben wij 5 verschillende tochten uitgezet. Alle tochten kunnen zonder voorbereiding direct worden gelopen. Zeker voor ieder schoolkamp een echte aanrader! 

Avondwandelingen:

schoolkamp-tochten

Drie verschillende avondwandelingen variërend tussen de 3 en de 5 km. De routes gaan over openbare wegen door het bos. Zo kan je met je schoolkamp ook na zonsondergang genieten van de Loonse en Drunense Duinen.

Wil je meer weten?
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze Avondwandelingen.


Kompastochten:

Deze tochten laten je de kleinere paadjes in het bos zien. Je gaat in een groepje met een routekaart en een kompas het bos in. Onderweg moeten er vragen beantwoord worden.
Wil je meer weten?
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze Kompastochten.


Schatzoektocht:

schoolkamp-tochten2

Deze geheimzinnige tocht leidt je middels een prachtig verhaal door de spannendste plekken van het bos. Aan het einde van deze tocht moet je met behulp van een schatkaart zoeken naar de schat. Zeker voor de iets kleinere kinderen van uw sport- of schoolkamp een erg leuke tocht!
Wil je meer weten?
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze Schatzoektocht.


Expeditie Stuifzand:

Deze tocht is ideaal voor ieder schoolkamp. De Natuurbelevingstocht laat je op een leuke manier beleven wat je op school uit een boek hebt geleerd. Onderweg moeten opdrachten worden uitgevoerd en 20 meerkeuzevragen worden beantwoord. Wie heeft de meeste vragen goed?
Wil je meer weten?
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van Expeditie Stuifzand.


nieuws kampeerboerderij Land van Kleef

contact opnemen kampeerboerderij Land van Kleef

schoolkamp tochten