Activiteiten rondom onze groepsaccommodatie in Loon op Zand:

rond groepsaccommodatie loon op zand - omgeving duinenBehalve op en rond onze groepsaccommodatie zijn er in de omgeving van Loon op Zand nog talloze andere manieren om uw verblijf te veraangenamen.

Bij onze groepsaccommodatie in Loon op Zand kunt u spelenderwijs op een leuke manier de Loonse en Drunense duinen verkennen met een gids. Het programma wordt volledig aangepast aan de leeftijd van de groep.
www.np-deloonseendrunenseduinen.nl

Zin in actie? Onze groepsaccommodatie grenst aan de meest spectaculaire mountainbikeroutes van ons land. Voor het verhuur van mountainbikes; kijk op:
www.recreatiefloonopzand.nl


Zwembaden:

rond groepsaccommodatie loon op zand - omgeving zwembadWaterliefhebbers kunnen, zowel bij mooi als bij minder mooi weer, hun hart ophalen in de omgeving van onze groepsaccommodatie in Loon op Zand. Hieronder volgt een lijstje met zwembaden in de buurt van onze groepsaccommodatie.

‘Experience-Island ‘t Blauwe Meer’ in Loon op Zand. (3,8 km)
www.experience-island.nl

Openluchtzwembad ‘De Groene Wellen’ in Udenhout. (6,6 km)
www.groenewellen.nl

Openluchtzwembad ‘Zidewinde’ in Sprang-Capelle. (9,8 km)
www.zidewinde.nl

Voor de volledige lijst met zwembaden in de regio van Kampeerboerderij Land van Kleef: Klik hier


Dierenparken:

rond groepsaccommodatie loon op zand - omgeving dierentuinOm op safari te gaan, of een vogelspin vast te houden, hoef je niet ver weg. In de omgeving van onze groepsaccommodatie kom je de meest vreemde dieren tegen…

Zin in een spannend en avontuurlijk dagje Afrika? In het grootste safaripark van de Benelux beleef je de mooiste momenten. Ook in speelland Beekse Bergen kan je jezelf de hele dag prima vermaken.
www.beeksebergen.nl

Is het een dagje wat minder goed weer? Laat je verrassen in het overdekte dierenpark ‘de Oliemeulen’. In het vreemdste dierenpark van Nederland worden dagelijks demonstraties verzorgd met spinnen, slangen en roofvogels.
www.oliemeulen.nl


Speeltuinen:

rond groepsaccommodatie Loon op Zand - omgeving speeltuinZin in een dagje speeltuin? In de omgeving van onze groepsaccommodatie in Loon op Zand zijn verschillende mogelijkheden om zowel met goed als met slecht weer te vertoeven:

Midgetgolfbaan, speeltuin en (Pannenkoeken) restaurant ‘de Financiën’ in Loon op Zand. (2,1 km)
www.definancien.nl

Binnen- en buitenkinderparadijs ‘het Genieten’ in Kaatsheuvel. (5,3 km)
www.hetgenieten.nl

Voor de volledige lijst met speeltuinen in de regio van Kampeerboerderij Land van Kleef: Klik hier


Actieve uitjes…

rond groepsaccommodatie loon op zand - omgeving actiefOp zoek naar wat meer uitdaging? Paintball, laser gamen, bowlen, steile wand klimmen of karten. Het kan allemaal hier in de buurt van onze groepsaccommodatie in Loon op Zand.

Sinds kort is er zelfs een spannende Escape-room gevestigd in Tilburg. Kortom: ook de wat oudere jeugd hoeft zich bij ons in de omgeving zeker niet te vervelen!

Ride Along op locatie. (0 km)
www.ridealongactivities.nl

Enjoy Outdoors in Tilburg. (3,4 km)
www.enjoyoutdoors.nl

‘De Efteling’ Het betoverende pretpark voor jong en oud. (3,8 km)
www.efteling.com

Jump-XL in Waalwijk. (9,4 km)
www.jump-xl.com

Indoor entertainment de Voltage in Tilburg. (14,1 km)
www.voltage.nl

nieuws kampeerboerderij Land van Kleef