Kinderboerderij

Heerlijk knuffelen met de dieren op je vakantiekamp!

vakantiekamp-kinderboerderijKom jij met je vakantiekamp naar Kampeerboerderij Land van Kleef? Bof jij even! Bij ons kan je namelijk heerlijk knuffelen met de konijntjes en geitjes. En genieten van alle andere dieren bij ons op de boerderij!

Het is geweldig om te zien hoe uw kinderen hier helemaal in opgaan. Zeker voor de wat drukkere kinderen kan het heel fijn zijn om jezelf even een kwartiertje terug trekken van alle drukte van het vakantiekamp met een konijntje op schoot. 

Op het vakantiekamp bij Kampeerboerderij land van kleef hebben we ontzettend veel verschillende dieren! In de herten-wei lopen o.a. Damherten, kippen, ganzen, fazanten, en geiten. Op de binnenplaats hebben we o.a. een volière met diverse soorten vogels, een grote kooi met eekhoorntjes en diverse hokken met konijntjes. In de wei lopen onze koeien, welke ook heel graag een boterhammetje lusten.


vakantiekamp-kinderboerderij2

Jonge dieren

Ook hebben we ieder jaar weer jonge geitjes in het aparte geiten-weitje staan. Hier mogen de kinderen ook in om heerlijk met de kleine geitjes te knuffelen.

En hoe bijzonder is het als uw kinderen de boer mee mogen helpen om een geitje of een kalfje de fles te geven! Kortom: Een vakantiekamp bij Kampeerboerderij Land van Kleef is een vakantiekamp die uw kinderen niet snel zullen vergeten!


nieuws kampeerboerderij Land van Kleef

contact opnemen kampeerboerderij Land van Kleef

vakantiekamp-kinderboerderij