De recreatiezaal van onze kampeerboerderij

groepsaccommodatie-binnen-recreatiezaal2

In de gezellige Brabantse eetzaal/recreatiezaal van onze kampeerboerderij kunt u makkelijk met meer dan 100 personen tegelijk eten. De zaal is aan de gewenste grootte aan te passen d.m.v. een aangebouwde serre met schuifdeuren.

Komt u met minder personen? Onze schuifdeuren kunnen worden gesloten waardoor er twee afzonderlijke ruimtes ontstaan. Zo bent u altijd verzekerd van een gezellige ruimte precies op maat voor uw groep. 

U kunt met maar liefst 140 personen tegelijk in onze eetzaal eten. De tafels in de eetzaal kunnen naar wens gerangschikt worden. Ook zijn de stoelen goed stapelbaar. Dit zorgt er voor dat de eetzaal, behalve om te eten, ook prima gebruikt kan worden voor spelactiviteiten of als dansruimte voor de bonte avond. Ook beschikt de recreatiezaal van onze kampeerboerderij over zowel Tl-verlichting als sfeerverlichting. U kunt dus zelf de sfeer kiezen bij u activiteit in de recreatiezaal.

kampeerboerderij-recreatiezaal2

De recreatiezaal beschikt over een complete geluidsinstallatie met mengpaneel, microfoon en speakers. De installatie beschikt tevens over diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld uw telefoon of laptop aan te sluiten. Ook heeft u de beschikking over een beamer met groot scherm inclusief DVD-speler. Ook hier kunt u natuurlijk uw laptop op aansluiten. Wij hebben ook podiumdelen ter beschikking. Zo weet u zeker dat iedere bonte avond een succes wordt! Aan de recreatiezaal van onze kampeerboerderij grenst een aparte gezellige ruimte met bankstel, salontafel en sfeerverlichting. Deze ruimte is bij voorkeur geschikt om met de leiding na een bruisende, actieve dag nog even na te borrelen.

 

nieuws kampeerboerderij Land van Kleef