Kom jij op turnkamp bij Kampeerboerderij Land van Kleef?

Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, kindvriendelijke groepsaccommodatie. Zeker voor ieder turnkamp een geweldige locatie! De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen en heeft een geweldige ligging omringd door de prachtige bossen van de Loonse en Drunense duinen. U loopt vanuit onze gezellige groepsaccommodatie direct het bos in.

Kampeerboerderij Land van Kleef bevindt zich op loopafstand van de Efteling en Recreatieplas het Blauwe meer. Heerlijk met de kids van het turnkamp mountainbiken, midgetgolfen en bosspelen doen… Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te doen in de directe omgeving van onze groepsaccommodatie.

rond turnkamp

Uiteraard is er naast de prachtige omgeving ook meer dan genoeg te doen op het terrein van deze groepsaccommodatie zelf. De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen zoals scholen, verenigingen en sportclubs (turnkamp), maar ook voor bijvoorbeeld een familiereünie. De groepsaccommodatie heeft een mooie, gezellige, karakteristieke recreatiezaal die plaats biedt aan grote groepen tot 120 personen.

De slaapzalen van onze groepsaccommodatie, variëren van 4 tot 20 personen zorgen voor rust en overzicht voor zowel de kinderen van het turnkamp als de leiding.

Onze groepsaccommodatie heeft een groot sportveld met speeltuin en kinderboerderij. Tevens beschikt de groepsaccommodatie over een klimbos, welke zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld survival-activiteiten. En vergeet natuurlijk het ruime privébos van deze groepsaccommodatie niet! Wat is er nu mooier om zelfs in de nachtelijke uurtjes met de kinderen van uw turnkamp te genieten van de spannende geluiden van het bos…

Kortom: een turnkamp bij Kampeerboerderij Land van Kleef is voor iedereen een ervaring om nooit te vergeten!

Welkom op onze website en laat u verrassen!

Paul en Natascha Kuijpers

nieuws kampeerboerderij Land van Kleef

onder turnkamp