Groepsaccommodatie voor 100 personen heet u welkom!

Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, kindvriendelijke groepsaccommodatie voor 100 personen. De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen en heeft een geweldige ligging omringd door de prachtige bossen van de Loonse en Drunense duinen. U loopt vanuit deze gezellige groepsaccommodatie voor 100 personen direct het bos in.

Deze leuke groepsaccommodatie bevindt zich op loopafstand van de Efteling en Recreatieplas het Blauwe meer. Wandelen, mountainbiken, midgetgolfen, en bosspelen… Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te doen in de directe omgeving van onze groepsaccommodatie.

groepsaccommodatie voor 100 personen

Uiteraard is er naast de prachtige omgeving ook meer dan genoeg te doen op het terrein van deze groepsaccommodatie zelf. De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen zoals scholen, verenigingen en sportclubs, maar ook voor bijvoorbeeld een familiereünie. Deze leuke groepsaccommodatie voor 100 personen heeft een mooie, gezellige, karakteristieke recreatiezaal die plaats biedt aan grote groepen tot 140 personen. Mocht u met minder dan 100 personen komen, kunnen de schuifdeuren worden gesloten, zodat er twee afzonderlijke ruimtes ontstaan. Zo bent u altijd verzekerd van een gezellige ruimte precies op maat voor uw groep.

De slaapzalen van onze groepsaccommodatie voor 100 personen, variëren van 4 tot 20 personen zorgen voor rust en overzicht voor zowel de kinderen als de leiding.

Onze groepsaccommodatie heeft een grote speelweide met speeltuin en kinderboerderij. Tevens beschikt de groepsaccommodatie over een klimbos, welke zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld survival-activiteiten. En vergeet natuurlijk het ruime privébos van deze groepsaccommodatie niet. Wat is er nu mooier om zelfs in de nachtelijke uurtjes met uw kinderen te kunnen genieten van de spannende geluiden van het bos…

Kortom: een verblijf op deze geweldige groepsaccommodatie is voor iedereen een ervaring om nooit te vergeten!

Welkom op onze website en laat u verrassen!

Paul en Natascha Kuijpers

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op Kampeerboerderij Land van Kleef?
Klik dan hier.

groepsaccommodatie voor 100 personen onder