Groepsaccommodatie voor schoolkampen heet u welkom!

Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, kindvriendelijke groepsaccommodatie voor schoolkampen. De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor schoolkampen en heeft een geweldige ligging omringd door de prachtige bossen van de Loonse en Drunense duinen. U loopt vanuit deze gezellige groepsaccommodatie voor schoolkampen direct het bos in.

Deze leuke kampeerboerderij in Brabant bevindt zich op loopafstand van de Efteling en Recreatieplas het Blauwe meer. Wandelen, mountainbiken, midgetgolfen, en bosspelen… Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te doen in de directe omgeving van onze kampeerboerderij.

groepsaccommodatie voor schoolkampen

Uiteraard is er naast de prachtige omgeving ook meer dan genoeg te doen op het terrein van deze groepsaccommodatie zelf. De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen zoals scholen, verenigingen en sportclubs, maar ook voor bijvoorbeeld een familiereünie. Deze leuke groepsaccommodatie voor schoolkampen heeft een mooie, gezellige, karakteristieke recreatiezaal die plaats biedt aan grote groepen tot 140 personen. Mocht u met minder dan 100 personen komen, kunnen de schuifdeuren worden gesloten, zodat er twee afzonderlijke ruimtes ontstaan. Zo bent u altijd verzekerd van een gezellige ruimte precies op maat voor uw groep.

De slaapzalen van onze groepsaccommodatie voor schoolkampen, variëren van 4 tot 20 personen zorgen voor rust en overzicht voor zowel de kinderen als de leiding.

Onze groepsaccommodatie heeft een groot sportveld met speeltuin en kinderboerderij. Tevens beschikt de kampeerboerderij over een klimbos, welke zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld survival-activiteiten. En vergeet natuurlijk het ruime privébos van deze kampeerboerderij in Brabant niet. Wat is er nu mooier om zelfs in de nachtelijke uurtjes met uw kinderen te kunnen genieten van de spannende geluiden van het bos…

Kortom: een verblijf op deze geweldige kampeerboerderij is voor iedereen een ervaring om nooit te vergeten!

Welkom op onze website en laat u verrassen!

Paul en Natascha Kuijpers

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op Kampeerboerderij Land van Kleef?
Klik dan hier.

groepsaccommodatie voor schoolkampen onder