Welkom bij Kampeerboerderij Land van Kleef.
De gezelligste groepsaccommodatie vlakbij Eindhoven!

Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, groepsaccommodatie vlakbij Eindhoven (Loon Op Zand). De kampeerboerderij is uitermate geschikt voor grote groepen en heeft een geweldige ligging. Omringd door de prachtige bossen van de Loonse en Drunense duinen. U loopt vanuit de accommodatie direct het bos in.

Kampeerboerderij Land van Kleef bevindt zich op loopafstand van de Efteling en Recreatieplas het Blauwe meer. Wandelen, mountainbiken, midgetgolfen, en bosspelen… Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te doen in de directe omgeving.

rond groepsaccommodatie eindhoven

Uiteraard is er naast de prachtige omgeving rondom Eindhoven ook meer dan genoeg te doen op het terrein van de groepsaccommodatie zelf. Onze accommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen zoals scholen, verenigingen en sportclubs. De kampeerboerderij heeft een gezellige, karakteristieke recreatiezaal. Deze biest plaats aan grote groepen tot 140 personen. De slaapzalen, variërend van 4 tot 20 personen zorgen voor rust en overzicht. Zowel voor de kinderen als de leiding.

Kampeerboerderij Land van Kleef heeft een groot sportveld met speeltuin en kinderboerderij. Tevens beschikt deze groepsaccommodatie vlakbij Eindhoven over een klimbos. Dit Klimbos leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld survival-activiteiten. En vergeet natuurlijk ons privébos niet. Wat is er nu mooier om zelfs in de nachtelijke uurtjes met uw kinderen te kunnen genieten van de spannende geluiden van het bos…

Kortom: een verblijf op kampeerboerderij Land van Kleef is voor iedereen een ervaring om nooit te vergeten!

Welkom op onze website en laat u verrassen!

Paul en Natascha Kuijpers

contact opnemen kampeerboerderij Land van Kleefonder groepsaccommodatie eindhoven