Sanitair

Het sanitair van ons groepsverblijf…

Ons groepsverblijf beschikt over ruim voldoende sanitair. De indeling van de sanitaire voorzieningen binnen ons groepsverblijf zorgt ervoor dat er een goede scheiding gemaakt kan worden tussen twee groepen (bijvoorbeeld jongens en meisjes). In totaal beschikt ons groepsverblijf over:

    • 11 douches
    • 13 toilettensanitair groepsverblijf
    • ruim voldoende wasbakken
    • 2 badkamers voor rolstoelgebruikers

Sanitair in het recreatiegebouw:
In het recreatiegebouw van ons groepsverblijf bevinden zich 2 toiletten en een douche/toilet combinatie (eventueel ook geschikt voor rolstoelgebruikers.)

Sanitair in het slaapgebouw:
Beneden in het slaapgebouw bevinden zich 8 aparte douches en 5 toiletten. Deze zijn gescheiden opgesteld. Er zijn twee gangen met daarin ieder 4 douches en 2 toiletten. Daarnaast hebben we nog 1 slaapzaal met een apart toilet. Op deze manier kunnen zowel jongens als meisjes allebei over eigen gescheiden sanitaire voorzieningen beschikken.

Vanuit alle slaapzalen kan direct gebruik worden gemaakt van het sanitair. Er hoeft dus niemand ‘s-nachts door een andere slaapzaal van het groepsverblijf te lopen om gebruik te maken van het sanitair. Boven de slaapzalen, op de zolder is nog een apart toilet.

Sanitair in het aparte sanitairgebouw:
Tot slot hebben we nog een apart sanitair gebouw. Hierin bevinden zich 2 douches en 4 toiletten. Ook deze zijn weer gescheiden, ieder met een eigen toegangsdeur. Dus 1 douche en 2 toiletten voor de dames, en 1 douche en 2 toiletten voor de heren. Dit sanitair gebouw is ideaal om overdag te gebruiken. Mochten de kinderen vies zijn van het buitenspelen, blijven op deze manier de slaapzalen en het daarbij behorende sanitair lekker schoon.

nieuws kampeerboerderij Land van Kleef

sanitair groepsverblijf groepsaccommodatie