Privébos

Het privébos van onze groepsaccommodatie…

Ook kunt u bij onze groepsaccommodatie gebruik maken van ons ruime privébos. Het privébos is ongeveer 3,5 hectare groot en is opgedeeld in een open gedeelte en een wat begroeider gedeelte. Hierdoor is het geschikt voor zowel renspelen als verstopspelen.

Het privébos van onze groepsaccommodatie is in verschillende delen opgesplitst door middel van bospaden. Dit biedt vele mogelijkheden voor spelen als bijvoorbeeld ‘levend stratego’ of ‘vlaggenroof’.

Van dit privébos mag u, in tegenstelling tot de rest van de Loonse en Drunense duinen, ook ’s nachts gebruik maken. Ideaal dus voor een dierengeluidenspel of een spooktocht. U loopt vanaf de groepsaccommodatie direct naar het privébos. U komt onderweg geen auto’s tegen en u hoeft nooit een weg over te steken om uw bosspel te kunnen doen.

Rondom het gehele bos hebben wij een houtwal geplaatst. Deze houtwal is gemaakt van dode takken en boomstronken uit het bos. De houtwal is ongeveer 1 meter breed en 1,5 meter hoog. Hierdoor is het voor iedereen duidelijk tot waar je mag komen. Ook zijn de 6 toegangswegen naar het bos duidelijk gemarkeerd met grote houten palen. Op deze palen is een rvs-plaatje gemonteerd met hierop: ‘speelbos kampeerboerderij Land van Kleef’. Hierdoor loop je door een soort ‘poort’ het privébos in. Zodra je het privé bos weer uitloopt, kom je een bordje tegen met: ‘einde speelbos kampeerboerderij Land van Kleef’. Op deze manier is het dus ook voor iedereen duidelijk wanneer je het privébos weer uitloopt.

Daarnaast hebben wij nog een stuk bos ter beschikking waar hutten gebouwd mogen worden. Er liggen in dit stuk bos erg veel takken en stammen die hiervoor gebruikt mogen worden. Tevens beschikt dit bos over een aantal bergen, waardoor het uitermate geschikt is voor verstop-spelen.

nieuws kampeerboerderij Land van Kleef

contact opnemen kampeerboerderij Land van Kleef

privébos groepsaccommodatie Kampeerboerderij Brabant