Recreatiezaal

Onze recreatiezaal voor meer dan 100 personen…

In de gezellige Brabantse eetzaal/recreatiezaal van onze groepsaccommodatie kunt u makkelijk met meer dan 100 personen tegelijk eten. De zaal is aan de gewenste grootte aan te passen d.m.v. een aangebouwde serre met schuifdeuren.

eetzaal groepsaccommodatie 100 personen brabantMocht u met minder dan 100 personen komen, kunnen de schuifdeuren worden gesloten, zodat er twee afzonderlijke ruimtes ontstaan. Zo bent u altijd verzekerd van een gezellige ruimte precies op maat voor uw groep. 

U kunt met maar liefst 140 personen tegelijk in onze eetzaal eten. De tafels in de eetzaal kunnen naar wens gerangschikt worden. Ook zijn de stoelen goed stapelbaar. Dit zorgt er voor dat de eetzaal, behalve om te eten, ook prima gebruikt kan worden voor spelactiviteiten of als dansruimte voor de bonte avond. Ook beschikt de recreatiezaal over zowel Tl-verlichting als sfeerverlichting. U kunt dus zelf de sfeer kiezen bij u activiteit in de recreatiezaal.

De recreatiezaal beschikt over een complete geluidsinstallatie met mengpaneel, CD-speler, microfoon en speakers. De installatie beschikt tevens over diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld uw laptop of MP3-speler op aan te sluiten. Ook heeft u de beschikking over een beamer met groot scherm inclusief DVD-speler. U kunt hier eventueel ook uw laptop op aansluiten. Ook hebben wij podiumdelen ter beschikking. Zo weet u zeker dat iedere bonte avond een succes wordt!

Aan de recreatiezaal grenst een aparte gezellige ruimte met bankstel, salontafel en sfeerverlichting. Deze ruimte is bij voorkeur geschikt om met de leiding na een bruisende, actieve dag nog even na te borrelen.

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op Kampeerboerderij Land van Kleef?
Klik dan hier. 

 

groepsaccommodatie 100 personen recreatiezaal