Klimbos / Survival bos

Ons klimbos voor survival activiteiten.

Zin in wat meer spanningen avontuur? Ga dan helemaal los in het klimbos van onze groepsaccommodatie. Wij hebben tal van toestellen voor jullie klaar staan. Dit survival bos biedt een legio aan mogelijkheden om een parcours uit te zetten voor bijvoorbeeld een zeskamp, een survival of een sport-en-speldag.

klimbos klauterbos survival groepsaccommodatie

Twee kabelbanen/tokkelbanen
Wij hebben maar liefst 2  kabelbanen/tokkelbanen in ons klauterbos ter beschikking om helemaal van de ene kant naar de andere kant van het klimbos te zwieren. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor de leiding een geweldige ervaring.

Indianenbrug
De indianenbrug van ons klimbos is echt een geweldig element voor in een survival parcours. Wie redt het helemaal tot de overkant met onze indianenbrug? Stapje voor stapje loop je over een dunne kabel van de ene trap naar de andere. Je houdt jezelf vast aan het touw boven je hoofd en je loopt op het onderste touw. Gaat dit je goed af? Begin dan met je tegenspeler ieder aan een kant van de Indianenbrug en probeer elkaar te passeren. Wie haalt als eerste de overkant?

Klimwand
Kun jij de klimwand van ons klauterbos bedwingen? Hij is ruim 12 meter lang en je kunt er via meerdere routes rond klimmen. Hij is 3 meter hoog en daarom hoef je niet gezekerd te worden. Is het je gelukt om de gehele route te klimmen, probeer dan het dan eens zonder de gele grepen, of voor de profs zonder de gele en de groene grepen.

Apenrek
Denk je dat jij het kan? Alleen aan je armen hangend van de ene kant van het rek helemaal naar de andere kant van het rek te komen? Daag je tegenstander uit en kijk wie het verst komt. Ook is het Apenrek in ons klimbos ideaal om te gebruiken voor een wedstrijdje spijkerbroekhangen. Met z’n allen op een rij… Wie houdt het het langst vol?

Stappaaltjes, evenwichtsbalken en kruiptunnel
Wie legt in de kortste tijd het gehele parcours af? Stap voor stap loop je naar de overkant. telkens is het weer spannend om de volgende stap te maken op de evenwichtsbalk. En hoe kom je nu het snelst door de kruiptunnel? Je ontdekt het in ons klimbos.

Verhard basketbalveld
Aan de rand van ons survival bos ligt ons verharde basketbalveld, compleet met 2 baskets.

Volleybalveld
Het grasveld van ons volleybalveld is voorzien van een in hoogte verstelbaar volleybalnet. Dit biedt mogelijkheden voor zowel (normaal) volleybal, minivolleybal als voetvolleybal.

Sta-wip
Een stawip is een unieke ervaring. In plaats van erop te zitten moet je erop staan. Je moet je hele lijf gebruiken om aan de gang te komen. Plezier gegarandeerd!

Daarnaast beschikt ons klimbos nog over:

  • Schommels
  • Jeu de boules baan
  • Klimrek
  • Grote klim-piramide
  • Draaimolen om op te zitten
  • Draaimolen om aan te hangen
  • Schommels
  • 2 kleine speed-draaimolentjes

Kortom: In het  klimbos / klauterbos / survival bos van Kampeerboerderij Land van Kleef raak je nooit uitgespeeld…

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op Kampeerboerderij Land van Kleef?
Klik dan hier.

klimbos klauterbos survival groepsaccommodatie